ພິທິປິດການຝຶກອົບຮົມການປຸງແຕ່ງອາຫານຄາວ-ຫວານທີ່ບ້ານຕາລານ,ເມືອງໄຊຍະບູລີ,ແຂວງໄຊຍະບູລີ,ໃນຄັ້ງວັນທີ: 30.10.2020 ໂດຍການສະໜັບສະໜູນທຶນການຝຶກອົບຮົມຈາກໂຄງການ DVV International ໂດຍການໃຫ້ກຽດເຂົ້າຮ່ວມເປັນປະທານຂອງ ທ່ານ ທອງຈັນ ພັນທຸອາມາດ ຜູ່ອຳນວຍການໂຮງຮຽນເຕັກນິ້ກວິຊາຊີບແບບປະ
ປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ,ທ່ານ ສົມເດັດ ວົງພູທອນ ກຳມະການພັກເມືອງ,ຫົວໜ້າຫ້ອງວ່າການປົກຄອງເມືອງໄຊຍະບູລີ,ທ່ານ ສອນ ສຸກຜາລີ ນາຍບ້ານໆຕາລານ,ທ່ານທອງດີ ເນົາວັນເພັງ ຮອງຜູ້ອຳນວຍການໂຮງຮຽນຜູ້ປະສານງານຂອງໂຄງການ,ມີຄູຝຶກ ແລະ ນັກສຳມະນາກອນເຂົ້າຮ່ວມຈຳນວນ 30ຄົນ,ຍິງ 28 ຄົນ,ເຊິ່ງລາຍລະອຽດຂອງໂຄງການມີດັ່ງນີ້:
1. ທ່ານ ທອງດີ ເນົາວັນເພັງ ຮອງຜູ້ອຳນວຍການໂຮງຮຽນຜູ້ປະສານງານຂອງໂຄງການ ໄດ້ຜ່ານບົດສະຫຼຸບໂດຍຫຍໍ້
2. ທ່ານ ທອງຈັນ ພັນທຸອາມາດ ຜູ່ອຳນວຍການໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີໃຫ້ກຽດມອບໃບຢັ້ງ
ຢືນການຝຶກອົບຮົມ ແລະ ປະກອບຄຳເຫັນພ້ອມທັງກ່າວປິດກອງປະຊຸມ
ບັນດາຮູບພາບກິດຈະກຳໃນການຈັດຕັ້ງປະຕິບັດຕົວຈິງ
เพิ่มคำบรรยายภาพ |
No comments:
Post a Comment