ການປະຈຳສົກຮຽນ:2019-2020 ແລະ ວາງແຜນການຮ່ວມມືປະຈຳປີ 2020-2021 ຈັດຂຶ້້ນທີ່ຫ້ອງປະຊຸມຂອງໂຮງ
ຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີກ່ຽວກັບການທົບທວນບົດບັນທຶກທີ່ຜ່ານມາກັບສະຖານ
ປະກອບການຮ້ານອາຫານ,ເຮືອນພັກ,ໂຮງແຮມທັງພາກລັດ ແລະ ເອກະຊົນກ່ຽວກັບການຮັບນັກສຶກສາສາຂາປຸງແຕ່ງ
ອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ແລະ ການວາງແຜນການຮ່ວມມືໃນຕໍ່ໜ້າເຊິ່ງຕາງໜ້າທາງໂຮງຮຽນມີ
ທ່ານ ທອງດີ ເນົາວັນເພັງ ຮອງຜູ່ອຳນວຍການໂຮງຮຽນ ແລະ ຫົວໜ້າພະແນກຕ່າງໆ,ຫົວໜ້າຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ
ແລະ ການບໍລິຫານເຂົ້າຮ່ວມ,ມີສະຖານປະກອບການຮ້ານອາຫານ,ເຮືອນພັກ,ໂຮງແຮມທັງພາກລັດ ແລະ ເອກະຊົນ
8 ແຫ່ງເຂົ້າຮ່ວມ,ໂດຍໄດ້ຮັບທຶນສະໜັບສະໜູນທຶນດັ່ງກ່າວຈາກໂຄງການ LAO-029
ໃນຕອນເຊົ້າຂອງວັນທີ 6 ສິງຫາ 2020 ເວລາ 10 ໂມງ :15ນາທີໄດ້ຈັດພິທີການແຂ່ງແຂ່ງຂັນທັກສະການປຸງແຕ່ງອາຫານ
ລາວຂອງນັກສຶກສາສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມຂຶ້ນໂດຍການເຊື້ອເຊີນສະຖານປະກອບການຮ້ານອາຫານ
,ເຮືອນພັກ,ໂຮງແຮມທັງພາກລັດ ແລະ ເອກະຊົນເຂົ້າຮ່ວມເປັນຄະນະກຳມະການເຊິ່ງມີຜູ້ເຂົ້າແຂ່ງຂັນລວມ 15 ທີມໃນຫົວຂໍ້
ແຂ່ງຂັນການປຸງແຕ່ງອາຫານລາວ ( ການເຮັດລາບຄວາຍ )
ເຊິ່ງຜົນຂອງການແຂ່ງຂັນສາມາດສະຫຼຸບໄດ້ດັັ່ງນີ້: ( ຮູບພາບມອບລາງວັນລຽງແຕ່ທີ 1,2 ແລະ 3 ຕາມລຳດັບ )
1. ລາງວັນທີ: 1 ໃຫ້ກຽດມອບລາງວັນໂດຍ: ທ່ານ ທອງຈັນ ພັນທຸອາມາດ
2. ລາງວັນທີ: 2 ໃຫ້ກຽດມອບລາງວັນໂດຍ ຜູ່ປະກອບການຮ້ານອາຫານລີສອດ 3 ເອື້ອຍນ້ອງ
3. ລາງວັນທີ: 3 ໃຫ້ກຽດມອບໂດຍຂະແໜງອາຊີວະສຶກສາ,ພະແນກສຶກສາທິການ ແລະ ກິລາແຂວງ
ພ້ອມດ້ວຍງານຕະຫຼາດນັດແຮງງານຂອງນັກສຶກສາຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໂດບການເຊື້ອເຊີນ
ສະຖານປະກອບການຮ້ານອາຫານ,ເຮືອນພັກ,ໂຮງແຮມທັງພາກລັດ ແລະ ເອກະຊົນເຂົ້າຮ່ວມເຊິ່ງຈັດຂຶ້ນທີ່ຫ້ອງອາຫານ
ຂອງຂະແໜງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ.
ປະເພດອາຫານຫວານ.
ປະເພດອາຫານຫວ່າງ:ປະເພດອາຫານລາວ:
ປະເພດອາຫານຫານສາກົນ ແລະ ອື່ນໆ
No comments:
Post a Comment